Over DonutsPoint Breda

Over ons

DonutsPoint is de donutzaak van Breda. Met een ruim assortiment van meer dan 20 donuts, een speciale selectie voor kinderen, heerlijke koffie, lekker warme chocomel en frappuccinos is dit de nieuwe hotspot voor liefhebbers.

Bij DonutsPoint vind je de absolute klassiekers onder de donuts, waaronder de geglazuurde donut of de donuts met een laagje heerlijke chocolade. Maar bij ons kun je ook terecht voor heerlijk gevulde donuts. Kokosroom, chocola of aardbeienjam, het kan allemaal.

Welke vind jij het lekkerst?
DonutsPoint is gevestigd op een mooie locatie in Breda, middenin het centrum en vlakbij de Singel. Ben jij lekker in de stad, dan is een klein uitstapje naar onze donutzaak altijd dichtbij. En met ons aanbod is er voor ieder wat lekkers. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je kinderen, iedereen is gek op donuts. Doordat wij iedere dag onze donuts vers bakken, proef je hoe donuts echt horen te zijn. Geen commerciƫle massaproductie, maar ambachtelijke producten die op je tong smelten. Ervaar het zelf en kom langs bij DonutsPoint.

Afhalen of ter plaatse genieten
Bij DonutsPoint kun je ter plaatse genieten van heerlijke donuts met een goede kop koffie, een warme chocomel of frappuccino. Ideaal als je even wilt bijkomen van het slenteren door de stad. Maar ben je onderweg en ben je toe aan wat lekkers, dan kun je natuurlijk ook jouw favoriete donuts afhalen.

Wij zorgen dag in dag uit voor heerlijke donuts, kom jij ze dan proeven?